Ресторант

Насладете се на кулинарни изкушения в ресторанта на комплекс „Ветровитите хълмове“, който разполага с 50 места на закрито и прекрасна лятна градина с 80 места, от която се открива панорамна гледка към Стара планина и град Сливен. Предлагаме на нашите гости уникално меню с отлична храна, приготвена с асортимент от най-качествените продукти – подбрани от местни проиводители. Нашите квалифицирани майстори готвачи могат да създадат домашни гозби по изпитани традиционни рецепти.

Насладете се на рзлични деликатеси, които ще Ви оставят без думи. По предварителна заявка можем да приготвим за Вас цяло агне, дъска с микс от печени меса, фермерски мезета и домани разядки. Ястията в нашия ресторант са изпипани до най-малкия детайл! Тук всеки от Вас ще получи това, от което се нуждае – разнообразие от невероятни храни и напитки, прекрасна обстановка, предразполагаща към усмивки и веселие.

Поглезете сетивата си с изтънчени кулинарни вълшебства при нас!

Моля, имайте предвид, че внасянето на храна и алкохол в ресторанта е забранено.

Нашето предимство

Предлагаме високо качествени продукти

Ние вярваме, че е важно хората, които се занимават с производството на вино, да имат специално отношение към него и да влагат много старание, страст и любов.

100%

Лично
производството